Despre noi

Firma noastra

Din 2011 "pastaidevanilie.ro" livreaza cele mai bune ingrediente, produce amestecuri de condimente, importa condimente proaspete tot timpul anului.

Importam tot timpul anului, la scurt timp dupa recolta. Condimentele noastre sunt proaspete si de cea mai buna calitate.

  • Producem amestecuri de condimente personalizate, in functie de necesitatile tale sau ale companiei tale.
  • Macinam orice condiment exact inainte sa il trimitem catre tine.
  • Condimentele si amestecurile noastre de condimente nu contin potentiatori de gust, ingrosatori, coloranti, monoglutamat, antiaglomeranti sau conservanti.

ECHIPA NOASTRA

cms-img

Suntem specialisti in condimente si arome.

Echipa noastra este dedicata sa vina in intampinarea dumneavoastra si sa va asiste in orice situatie. Producem amestecuri de condimente, la comanda, etichete si ambalaje personalizate.

TERMENI SI CONDITII DE LIVRARE SI RETURNARE

Produsele pot fi comandate in doua moduri: Fie iti creezi un cont, urmezi pasii si plasezi comanda fie telefonic, la numarul de telefon 021.310.01.09

Cum Comand?

Curierat Rapid, prin partenerii nostri Urgent Cargus, Bookurier, Sameday si GLS. Timpul de livrare prin Curierat rapid este de 1-3 zile lucratoare din momentul predarii coletului catre curier.

Care sunt modalitatile de livrare?

Plata se face ramburs, atunci cand primiti coletul. Pentru persoane juridice avem disponibila plata prin transfer bancar.

Cum platesc?

Coletul este trimis imediat ce comanda este confirmata. Fiecare comanda este confirmata telefonic.

Cand este trimis coletul?

Avem o singura politica:satisfactie 100%! Orice comanda, orice produs poate fi returnat fara nici un cost de transport din partea dumneavoastra. In termen de 15 zile de la primirea coletului ne puteti contacta fie telefonic, fie prin e-mail si vom incepe procedura de retur.

Care este politica de returnare a produselor?